Полово неутралните кинонагради доскоро звучаха като измислица в Холивуд, тъй като

...
Полово неутралните кинонагради доскоро звучаха като измислица в Холивуд, тъй като
Коментари Харесай

Чарлийз Терон е за полово неутралните кинонагради

Полово неутралните кинонагради до неотдавна звучаха като небивалица в Холивуд, защото светът изпитва проблеми да излезе отвън формалността на двата публична пола. И въпреки към момента екзотична, тази концепция е подкрепяна от най-големите артисти в киноиндустрията. 

, която скоро ще гледаме в, подкрепи най-новата наклонност – на церемониите да се раздават полово неутрални награди (без обособени категории за мъже и жени). В края на предходната седмица по време на Холивудските кино награди (където беше удостоена с премия за повсеместен принос) тя показа, че единственият стандарт при всички награди би трябвало да бъде професионализмът. Независимо от това мнение, премахването на половото разграничение все още наподобява невероятно при по-традиционните и влиятелни холивудски церемонии по раздаването на премиите " Еми " и " Оскар ".



Терон, чиято по-голяма дъщеря Джексън е транссексуална, може доста добре да разбере какъв брой е значимо да бъде окуражаван геният макар половата еднаквост, само че за останалата част от Холивуд тази оригиналност може да се окаже предизвикателство. И нищо чудно, като имаме поради, че напълно до неотдавна 75 % от гласуващите на премиите " Оскарите " бяха мъже, а междинната им възраст – 63 години. 

Каузата, подкрепяна от Терон, е напълно в унисон с новото потомство в Холивуд. Актьори като Ейша Кейт Дилън и Лачлан Уотсън се дефинират като полово небинарни, като цялостен живот водят война с пола си. 

Струва си да се означи, че церемониите по награждаването с " Грами " и филмовите и телевизионни награди на MTV към този момент са полово неутрални и не раздават награди в категориите " най-хубав актьор/певец " или " най-хубава актриса/певица ", като оценяват претендентите на база гений, а не полова принадлежност. Ема Уотсън да вземем за пример победи сътрудниците си Джеймс Макавой, Хю Джакман и Даниел Калуя на премиите на MTV.  " Първата премия в историята, която не разделя номинираните по пол – това споделя доста за усещанията ни ", сподели актрисата, която получи признание за ролята си в " Красавицата и Звяра ".

 
Чарлийз Терон на 44: " чудовището " на Холивуд
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР